Calcul salarii Cluj

Calcularea salariului si stabilirea sumelor nete pe care salariatii trebuie sa le primeasca in fiecare luna poate parea simpla, insa, in realitate, calcularea salariului net pornind de la un anumit salariu de incadrare, trebuie sa treaca prin anumite etape, sa aiba la baza o multitudine de documente, bazate pe timpul de lucru pe care salariatii l-au efectuat.

Deviza noastra:

Salarizare corecta – salarizare pe intelesul tuturor!

Pontaj lunar.

 

Prezenta la lucru a salariatilor, orele suplimentare efectuate de salariati, orele de noapte, perioadele in care au lipsit de la munca din diverse cauze ( concedii de odihna, concedii medicale, concedii fara plata), sunt reflectate in pontajul lunar al salariatilor.

Toate orele lucrate sau nelucrate de salariati si inregistrate in pontajul salariatilor, au la baza documente care trebuie sa respecte anumite reguli de intocmire.

Concediile de odihna, concediile fara plata trebuie sa aiba la baza cereri, concediile medicale trebuie sa respecte anumite termene de emitere si parafare.

HR Premium Solutions

Va ofera solutii personalizate la problemele cu care va confruntati in intocmirea pontajelor, va pune la dispozitie personal calificat, care va ofera solutii personalizate in functie de specificul fiecarei activitati, astfel incat sa puteti lua cea mai buna decizie in ce priveste salariatii Dvs.
Daca doriti externalizarea serviciilor de salarizare catre HR Premium Solutions, va oferim urmatoarele servicii de calcul salarii Cluj:

N

Verificarea, procesarea, intocmirea pontajului lunar al salariatilor.

N

Calculul concediilor de odihna si al concediilor medicale.

N

Intocmirea statului de plata, care are la baza pontajul si reflecta toate sporurile si toate sumele extra salariale.

N

Intocmirea ordinelor de plata/foi de varsamant cu sumele datorate la stat.

N

Verificarea certificatelor de concediu medical.

N

Evidentierea tichetelor de masa.

N

Intocmirea fluturasilor de salarii, care au la baza statul de plata.

N

Consultanta in problemele de salarizare.

N

Calculul sporurilor, al orelor suplimentare, al premiilor si bonusurilor, ajutoare, etc.

N

Calculul retinerilor si popririlor salariale.

N

Intocmirea notei contabile pe baza tuturor datelor cuprinse in statul de plata.

N

Intocmirea de rapoarte de salarizare la solicitarea clientului.

Cu ce se ocupa administrarea personalului?

Administrarea personalului o reprezinta toata documentatia care sta la baza intocmirii statului de plata.Detalii despre administrarea personalului aici

Externalizarea serviciilor

Prin externalizarea serviciilor de salarizare scapati de grija calculelor salariale, evidenta orelor lucrate, pontaje, concedii medicale, concedii de odihna, scapati de grija depunerii declaratiilor si aveti garantia intocmirii corecte si la timp a documentelor.

Avem oameni specializati in Resurse Umane, nu ezitati sa ne cunoasteti mai indeaproape.