Servicii REVISAL Cluj

REVISAL (Registrul General de Evidenta a Salariatilor), este un registru electronic, pus la dispozitie gratuit de catre Inspectia Muncii, in care se inregistreaza cronologic, toate documentele privind salariatii, informatii care sunt cuprinse in contracte de munca, decizii de modificare a contractelor de munca, acte aditionale si necesita obligatoriu conformitate cu datele inscrise in dosarele de personal.

Deviza noastra:

Salarizare corecta – salarizare pe intelesul tuturor!

Externalizarea REVISAL

 

Presupune transferul responsabilitatii privind completarea corecta a registrului de evidenta a salariatilor si respectarea termenelor de raportare catre Inspectoratul Teritorial de Munca, de la angajator catre prestatorul de servicii.

HR Premium Solutions preia de la Dvs. responsabilitatea transmiterii datelor catre ITM si va scapa de grija erorilor de transmitere sau a nerespectarii termenelor stricte impuse de legislatia in vigoare.

Puteti consulta AICI lista de amenzi cu care va puteti confrunta pentru netransmiterea sau transmiterea de date eronate in REVISAL.

HR Premium Solutions

Va ofera urmatoarele Servicii REVISAL Cluj:

N

Efectuarea demersurilor la Inspectoratul Teritorial de Munca pentru obtinerea parolei de transmitere online a datelor din registru.

N

Transmiterea datelor din Registrului de evidenta a salariatilor (REVISAL) catre Inspectoratul Teritorial de Munca.

N

Completarea in REVISAL a tuturor contractelor individuale de munca.

N

Inregistrarea in REVISAL a tuturor modificarilor ulterioare intervenite in cadrul raporturilor de muncă.

Noi va oferim servicii de transmitere a datelor in REVISAL, cu oameni experimentati si bine pregatiti.Nu ezitati sa ne contactati.